香菇炒肉丝

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切丝
    1 片
  • 猪肉丝
    150 克
  • 新鲜香菇 切片
    200 克
  • 约1/4茶匙
    1 - 2 克
  • 生抽
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 522.1 mg
Białko 15.4 g
Kalorie 1341.4 kJ / 320.6 kcal
Tłuszcz 26.4 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...