Urządzenia i Akcesoria
香菇炒肉丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜 切丝1 片
-
猪肉丝150 克
-
新鲜香菇 切片200 克
-
盐 约1/4茶匙1 - 2 克
-
生抽10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
522.1 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1341.4 kJ /
320.6 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手家常菜
5 Przepisów
Chiny
Chiny