Urządzenia i Akcesoria
香蕉蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 片
Składniki
-
黄油 涂抹用
-
黄油 ,室温软化,切块130 克
-
香蕉 去皮切段(约4根香蕉)340 克
-
糖140 克
-
大颗鸡蛋 (63-73克)2 颗
-
面粉225 克
-
泡打粉2 茶匙
-
盐1 小撮
-
小苏打1 茶匙
-
白脱牛奶100 克
-
2 茶匙 自制香草糖天然香草精2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
4 g
Kalorie
1019 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Then. Now. Always.
50 Przepisów
Chiny
Chiny