蒜苗炒烧肉

蒜苗炒烧肉

4.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 蒜瓣
    3 个
  • 食油
    20 克
  • 烧肉 切成1公分条状
    300 克
  • 蒜苗 切成3公分段
    5 小支
  • 酱青
    2 茶匙
  • 20 克
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 106 mg
Białko 22 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...