蒜苗炒烧肉
TM6 TM5

蒜苗炒烧肉

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 3 个 蒜瓣
  • 20 克 食油
  • 300 克 烧肉 ,切成1公分条状
  • 5 小支 蒜苗 ,切成3公分段
  • 2 茶匙 酱青
  • 20 克 水
  • 1 茶匙 绍兴花雕酒
  • ½ 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
979 kJ / 234 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2 g
Sód
106 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy