Urządzenia i Akcesoria
豉油大虾
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
橄榄油5 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 小片
-
新鲜的虾 去除头和虾脚剩余约320克500 克
-
老抽5 克
-
蒸鱼豉油15 克
-
糖5 克
-
料酒25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
704.1 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
846.5 kJ /
202.5 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
不一样的减脂餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny