豉油大虾

豉油大虾

3.5 33 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 橄榄油
    5 克
  • 切段
    1 根
  • 2 小片
  • 新鲜的虾 去除头和虾脚剩余约320克
    500 克
  • 老抽
    5 克
  • 蒸鱼豉油
    15 克
  • 5 克
  • 料酒
    25 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 704.1 mg
Białko 27.5 g
Kalorie 846.5 kJ / 202.5 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...