白酒青口配奶油酱

白酒青口配奶油酱

3.7 3 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 新鲜欧芹 只取叶片
    10 - 15 小束
  • 洋葱 切半
    220 克
  • 蒜瓣
    1 - 2 个
  • 特级初榨橄榄油
    45 克
  • 青口 带壳,已处理(洗净去须)
    1000 克
  • 干白葡萄酒
    150 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 鲜奶油
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6 g
Kalorie 935 kJ / 223 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...