Urządzenia i Akcesoria
Quiche Lorraine
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 Stücke
Składniki
-
Gruyère in Stücken50 g
Teig
-
Butter zum Einfetten
-
Weissmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche150 g
-
Butter kalt, in Stücken75 g
-
Salz½ TL
-
Wasser50 g
Füllung und Fertigstellung
-
Speck, gewürfelt200 g
-
Eier4
-
Milch50 g
-
Crème fraîche100 g
-
Salz¼ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
335.9 kcal /
1405.4 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
15.6 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choche wiä no niä.
204 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria