![Duchess Potatoes Duchess Potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9FB04256-77E5-4B62-855C-9EE55E71C5AC/Derivates/376E0C67-21B2-4770-8312-EC53B4D2A6DC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 17 ½ oz water
- 28 oz floury potatoes, peeled and cubed (½ in.)
- 5 egg yolks, from large eggs
- 3 oz unsalted butter, in pieces
- 1 tsp salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 604 mg
Alternatywne przepisy
Spanish Rice
30 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Sautéing Turkey Cubes
Keine Bewertungen
Barbecue Butter
15 Min
Black and White Cookies
2h
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Honey Glazed Carrots
30 Min
Buffalo Cauliflower Bites
25 Min
Meringue Ghosts
12h 25min
Peach Yogurt Ice cream
20 Min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min