Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio di semi di mais + q.b.
- 3 uova
- 125 g di yogurt bianco
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 300 g di uva, gli acini a metà e senza semi
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 8.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 158.4 mg
Alternatywne przepisy
Polpette di pane
30min
Torta pere e zenzero (TM6)
40 min
Insalata di farro con Feta e verdure di stagione
40 min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Torta soffice alle albicocche
1h
Cheesecake alle ciliegie
4h 30min
Gattò di patate e spinaci
2h
Plumcake al mascarpone
2h
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Torta soffice alle fragole
2h
Ciambella noci e caffè al Varoma
2 Std. 30 Min