Urządzenia i Akcesoria
Cotton Japanese cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 fette
Składniki
-
250 g di formaggio fresco spalmabile
-
80 g di olio di semi di mais, + q.b.80 g olio di semi di girasole + q.b.
-
150 g zucchero
-
6 uova albumi e tuorli separati
-
120 g di latte
-
40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
-
60 g di amido di mais (maizena)
-
zucchero a velo a piacere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
161.9 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1457.6 kJ /
348.4 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brownies al cioccolato
45 min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 min
Mousse al caramello salato
5 godz. 30 min
Cotton cheesecake
2 godz. 45 min
Mug cake al whiskey e caffè
20 min
Onigiri
1 godz.
Gyoza
1 godz.
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 godz. 15 min
New York cheesecake
7 godz.
Brownies variegati ai due cioccolati
1 godz. 10 min
Cheesecake arachidi e caramello
2 godz. 30 min
Cinnamon rolls
4 godz.