![Cotton Japanese cheesecake Cotton Japanese cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7966e86d351d1684c10b90fac2eac3e0/Derivates/a619d6ca2dbf5b33d445dc626520054f52a52067.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
-
80
g di olio di semi di girasole + q.b.
lub 80 g di olio di semi di mais + q.b. - 150 g di zucchero
- 6 uova, albumi e tuorli separati
- 120 g di latte
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 60 g di amido di mais (maizena)
- zucchero a velo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1457.6 kJ / 348.4 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 28.2 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Sód
- 161.9 mg
Alternatywne przepisy
Pancakes
30min
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Smoothie verde rinvigorente
Brak ocen
Churros
40min
Biscotti sandwich al burro di arachidi
30min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4 Std. 20 Min
Salsa gravy (TM6)
20 Min
Cheesecake basca
4 godz.
Onigiri
1hod.
Cinnamon rolls
4 godz.
Ravioli cinesi
1hod.
Caramello salato
1hod.