Cioccolatini ripieni al burro di arachidi

Cioccolatini ripieni al burro di arachidi

4.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 pezzi

Składniki

  • di cioccolato al latte a pezzi
    250 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    50 g
  • di zucchero
    50 g
  • di zucchero vanigliato
    10 - 20 g
  • di burro di arachidi non zuccherato
    130 g
  • di sale (opcjonalnie)
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 147 kcal / 615 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 12.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...