Urządzenia i Akcesoria
捞汁秋葵绣球菌
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
秋葵120 克
-
绣球菌150 克
-
水800 克
-
盐5 克
-
蒜头3 瓣
-
生抽10 克
-
蚝油5 克
-
油辣子10 克
-
白砂糖5 克
-
醋10 克
-
蒸鱼豉油5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1381.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
300.1 kJ /
71.8 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新春家常菜
6 Przepisów
Chiny
Chiny