捞汁秋葵绣球菌

捞汁秋葵绣球菌

5.0 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 秋葵
    120 克
  • 绣球菌
    150 克
  • 800 克
  • 5 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 油辣子
    10 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 10 克
  • 蒸鱼豉油
    5 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1381.7 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 300.1 kJ / 71.8 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...