Urządzenia i Akcesoria
韓式馬鈴薯排骨鍋
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
排骨 大塊帶肉,泡水30分鐘去除雜味,瀝乾600 克
-
大白菜400 克
-
蒜頭11 克
-
白芝麻 (詳見要訣)8 克
-
韓國辣椒粉 (粗)10 克
-
韓國辣椒醬15 克
-
魚露15 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
水1350 克
-
薑 切片7 克
-
乾香菇 洗淨2 朵
-
青蔥 切段25 克
-
韓式大醬20 克
-
馬鈴薯 對切半2 顆
-
黃豆芽100 克
-
金針菇1 包
-
白飯
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
872.3 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
2514.7 kJ /
601 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
31.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五星鍋物
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan