![Sautéing Turkey Strips Sautéing Turkey Strips](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f6de57f1-a771-4a43-a5a5-074db86d58e4/Derivates/0d3b3dc2-8d0e-4947-be03-3bd90ea13592.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub ½ oz yellow onion - 8 ½ oz turkey meat, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 980.5 kJ / 234.5 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 1526 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spiced Almond Milk
15 Min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Sautéing Shrimp
15 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéed Cauliflower
25 Min
Sautéing Chicken Strips
15 Min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Broccoli Sauté
20 min