Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub ½ oz yellow onion - 8 ½ oz turkey meat, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 980.5 kJ / 234.5 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 1526 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Cream of Asparagus Soup
15min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Kalamata Tapenade
5 min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Beet Hummus
20min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Coffee Cream
5 min