Sautéing Turkey Strips

Sautéing Turkey Strips

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • oil
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • garlic clove
    1
    ½ oz yellow onion
  • turkey meat, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels
    8 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 234.5 kcal / 980.5 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1526 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...