Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Turkey Strips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
turkey meat, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels8 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1526 mg
Białko
29 g
Kalorie
980.5 kJ /
234.5 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Slow Cooked Navy Beans
14 godz. 40 min
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Browning Pork Cubes
15 min
Browned pork cubes
15 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Asparagus Sauté
15 min
Fluffy Baked Omelet
35 min