日式拉麵

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 豬五花肉 整塊,去皮
    400 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 日式醬油
    60 克
  • 香油
    10 克
  • 2000 克
  • 乾拉麵麵條
    375 克
  • 新鮮嫩菠菜 (貝比菠菜)
    100 克
  • 雞高湯
    750 克
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 切片,約0.2 公分
    15 克
  • 匈牙利辣紅椒粉
    ½ 茶匙
  • 2 顆
  • 海苔片 (9 cm x 3.5 cm)
    12 片
  • 罐裝玉米粒
    4 大匙
  • 切蔥花
    2 支
  • 烘烤芝麻粒 裝飾用
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2966.6 mg
Białko 29.9 g
Kalorie 4584.7 kJ / 1095.8 kcal
Tłuszcz 77.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 28.8 g
Węglowodany 69.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...