Veganer Paprika-Cashew-Dip

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 g

Składniki

  • Cashewkerne, ungeröstet
    80 g
    80 g Mandeln, blanchiert
  • Knoblauchzehe
    ½
  • gegrillte Paprika aus dem Glas, abgetropft
    100 g
  • Olivenöl
    30 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    120 g
  • Paprika edelsüß
    2 EL
  • Salz
    1 TL
  • Brot getoastet
    10 - 12 Scheiben

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 647 kcal / 2706 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 87 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 1422 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...