Urządzenia i Akcesoria
舞菇炊飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 切片,再切¼30 克
-
新鮮香菇 切片45 克
-
油15 克
-
舞菇 (約1 包),從根部撕開100 克
-
醬油25 克
-
味醂25 克
-
米醋5 克
-
米 洗淨,瀝乾200 克
-
水650 克
-
小松菜 切段100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
356.9 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
998.7 kJ /
238.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
43.5 g