Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 紅蘿蔔 ,切片,再切¼
- 45 克 新鮮香菇 ,切片
- 15 克 油
- 100 克 舞菇 ,(約1 包),從根部撕開
- 25 克 醬油
- 25 克 味醂
- 5 克 米醋
- 200 克 米 ,洗淨,瀝乾
- 650 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 998.7 kJ / 238.7 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 356.9 mg