Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
254.9 mg
Białko
68.9 g
Kalorie
3944 kJ /
942.7 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Fettuccine Alfredo
40 min
Focaccia
3 godz.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Chunky Guacamole
10 min
Blue Cheese Dressing
10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Orange Julius
5 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min