Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
254.9 mg
Białko
68.9 g
Kalorie
3944 kJ /
942.7 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 godz.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Orange Julius
5 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Pasta Fagioli Soup
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min