Urządzenia i Akcesoria
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 28 godz. 20 min
14 portions
Składniki
-
turkey (16.5-18 lb)1
-
brown sugar6 oz
-
sea salt3 oz
-
dried minced onions4 oz
-
dried chili flakes4 tbsp
-
fresh rosemary20 sprigs
-
dried bay leaves10
-
white pepper1 tbsp
-
black peppercorns3 tbsp
-
allspice berries3 tbsp
-
Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®) plus extra to serve1 bottle
-
oranges 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided3
-
fresh thyme divided1 bunch
-
unsalted butter in pieces12 oz
-
bourbon10 oz
-
maple syrup4 oz
-
orange juice10 oz
-
pomegranate quartered, to garnish1
-
fresh bay leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
104 g
Kalorie
2912 kJ /
696 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Strawberry Vinaigrette
5 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Green Bean Gremolata
25 min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 godz.
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 godz. 45 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Garlic Shrimp
35 min