西兰花蜂蜜芥末酱三文鱼

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    2 瓣
  • 橄榄油
    40 克
  • 蜂蜜
    40 克
  • 黄芥末
    40 克
  • 鲜榨柠檬汁
    20 克
  • 500 克
  • 蔬菜高汤酱
    1 茶匙
  • 红薯 去皮,切约1.5厘米丁
    400 克
    400 克 土豆, ,去皮,切约1.5厘米丁
  • 西兰花, 切小朵 切约3厘米小朵
    400 克
  • 新鲜三文鱼鱼排 4片
    800 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    3 - 4 小撮
  • 菲达奶酪
    150 克
  • 橄榄油
    2 汤匙
  • 干辣椒片
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2391.6 mg
Białko 57.2 g
Kalorie 3101 kJ / 741 kcal
Tłuszcz 43.1 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Węglowodany 35.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...