Urządzenia i Akcesoria
西兰花蜂蜜芥末酱三文鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜头2 瓣
-
橄榄油40 克
-
蜂蜜40 克
-
黄芥末40 克
-
鲜榨柠檬汁20 克
-
水500 克
-
蔬菜高汤酱1 茶匙
-
400 克 土豆, ,去皮,切约1.5厘米丁红薯 去皮,切约1.5厘米丁400 克
-
西兰花, 切小朵 切约3厘米小朵400 克
-
新鲜三文鱼鱼排 4片800 克
-
盐¼ 茶匙
-
黑胡椒粉3 - 4 小撮
-
菲达奶酪150 克
-
橄榄油2 汤匙
-
干辣椒片¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2391.6 mg
Białko
57.2 g
Kalorie
3101 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
43.1 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
魔法
33 Przepisy
Chiny
Chiny