番茄汤

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 人份

Składniki

  • 特级初榨橄榄油
    150 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) 煮熟去壳的
    4 颗
  • 西班牙火腿 切小块
    100 克
  • 蒜头
    1 - 2 瓣
  • 番茄 切小块
    1000 克
  • 5 克
  • 干的隔夜面包 撕成小块
    150 克
  • 白葡萄酒醋
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1074.3 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 1799.2 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 30.8 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...