Urządzenia i Akcesoria
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra, to grease1 tbsp
-
olive oil plus extra to fry and 1 tsp to season2 ½ oz
-
garlic cloves divided6 - 7
-
fresh thyme leaves only8 sprigs
-
freshly ground pepper divided1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed27 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)28 oz
-
milk9 oz
-
whipping cream3 ½ oz
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt divided, plus extra to season3 tsp
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
parsley leaves only2 sprigs
-
eggplant cubed (approx. ½ in.)7 oz
-
zucchini cubed (approx. ½ in.)7 oz
-
yellow bell pepper cut into pieces (approx. ½ in.)5 oz
-
red bell pepper cut into pieces (approx. ½ in.)5 oz
-
yellow onions cut into pieces (approx. ½ in.)3 ½ oz
-
white wine2 ½ oz
-
water5 oz
-
tomato paste½ oz
-
½ vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
fresh green beans ends trimmed16 - 17 ½ oz
-
1 tsp savory, driedsavory, fresh1 tsp
-
tomatoes diced (approx. ½ in.)7 oz
-
fresh basil leaves chopped1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1297.2 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
4100.5 kJ /
980.1 kcal
Tłuszcz
70.6 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
54.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cantonese Custard Lava Mooncake
Brak ocen
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Cacio e Pepe
30 min
Basil Pesto
10 min
Minestrone
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Carnitas
50 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 min
Passion Fruit Tart with Meringue
5 godz. 10 min
Tomato Soup
40 min
Mashed Potatoes
50 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min