
Urządzenia i Akcesoria
Purée z dyni (przepis podstawowy)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1000 g
Składniki
-
wody500 g
-
dyni obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki1000 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
26 kcal /
108.8 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
6.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Z DYNIĄ NA OKRĄGŁO II
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM5)
25 min
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
25 min
Ciasto dyniowo-jabłkowe
3 godz.
Placki z dyni z twarożkiem ziołowym i łososiem
40 min
Pełnoziarniste muffinki dyniowe z orzechami
1 godz. 5 min
Dyniowa Chai Latte
20 min
Indyk pieczony z cytrynowym farszem
5 godz. 30 min
Drożdżowe ciasto dyniowe
2 godz. 15 min
Zupa krem z glazurowanymi różyczkami kalafiora
45 min
Konfitura z dyni
40 min
Dyniowy shake z ziarnami amarantusa
25 min
Orzeszkarmel (mrożona orzechowa kawa zbożowa)
5 min