Urządzenia i Akcesoria
Purée z dyni (przepis podstawowy)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1000 g
Składniki
-
500 g wody
-
1000 g dyni obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
108.8 kJ /
26 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gnocchi dyniowe z kremowym sosem śmietanowym
1 Std.
Dyniowa Chai Latte
20 Min
Przyprawa do potraw z dyni
5 Min
Oliwa tymiankowa i ocet malinowy
672 Std.
Makaron z ciecierzycy z sosem dyniowym z fetą
35 Min
Dyniowe pancakes
20 Min
Owsianka dyniowa
25 Min
Dyniowe chlebki maślane
1 Std. 5 Min
Muffinki dyniowe z kruszonką
25 Min
Makaron z sosem z buraków i serem feta
40 Min
Dyniowe pęczotto z kurczakiem i warzywami
1 Std.
Dyniowe cynamonki
3 Std. 40 Min