Urządzenia i Akcesoria
Purée z dyni (przepis podstawowy)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1000 g
Składniki
-
500 g wody
-
1000 g dyni obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
108.8 kJ /
26 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dyniowa Chai Latte
20 min
Dyniowe chlebki maślane
1 godz. 5 min
Gnocchi dyniowe z kremowym sosem śmietanowym
1 godz.
Dyniowe bułeczki (Thermomix® Nester)
2 godz. 40 min
Dyniowe pęczotto z kurczakiem i warzywami
1 godz.
Placki z dyni z twarożkiem ziołowym i łososiem
40 min
Risotto z dynią i szpinakiem
35 min
Risotto z dynią i serem
50 min
Dyniowe pancakes
20 min
Muffinki dyniowe z kruszonką
25 min
Dyniowe cynamonki
3 godz. 40 min
Ciasto dyniowo-jabłkowe
3 godz.