Urządzenia i Akcesoria
Purée z dyni (przepis podstawowy)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1000 g
Składniki
-
500 g wody
-
1000 g dyni obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
3 mg
Białko
1 g
Kalorie
108.8 kJ /
26 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wytrawne placki dyniowe
40 min
Muffiny warzywno-jajeczne z wędzonym łososiem
45 min
Owsianka dyniowa
25 min
Muffinki marchewkowe z orzechową kruszonką
40 min
Dyniowe chlebki maślane
1 godz. 5 min
Dyniowe pancakes
20 min
Risotto z dynią i szpinakiem
35 min
Maślany kurczak (Butter chicken) z dynią
1 godz. 10 min
Muffinki dyniowe z kruszonką
25 min
Ciastka owsiane
35 min
Dyniowe cynamonki
3 godz. 40 min
Jajka sadzone (Thermomix® Nester)
15 min