Bocconcini di vitello con peperoni

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla a metà
  • 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di peperoni rossi a pezzi (circa 2 cm)
  • 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 g di zucchero
  • 2 pizzichi di peperoncino
  • 500 g di scaloppine di vitello

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 244.1 kcal / 1021.1 kJ
Białko 27.9 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9.4 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...