Urządzenia i Akcesoria
Bocconcini di vitello con peperoni
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla a metà50 g
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate3 - 4 rametti
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di peperoni rossi a pezzi (circa 2 cm)300 g
-
di polpa di pomodoro a pezzi100 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di zucchero10 g
-
di peperoncino2 pizzichi
-
di scaloppine di vitello500 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
244.1 kcal /
1021.1 kJ
Białko
27.9 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
9.4 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Quotidiana
30 Przepisów
Włochy
Włochy