Bocconcini di vitello con peperoni

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a metà
    50 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 - 4 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di peperoni rossi a pezzi (circa 2 cm)
    300 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zucchero
    10 g
  • di peperoncino
    2 pizzichi
  • di scaloppine di vitello
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 244.1 kcal / 1021.1 kJ
Białko 27.9 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9.4 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...