Polpo "à Lagareiro"

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 1000 g di patate a pasta gialla piccole, con buccia
  • 100 g di sale grosso
  • 100 g di acqua
  • 1 polpo fresco (circa 1000 g), tagliato a pezzi grandi
  • 80 g di cipolla a metà
  • 6 spicchi di aglio
  • 20 g di coriandolo fresco le foglioline
  • 200 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 628.5 kcal / 2629.5 kJ
Białko 37.8 g
Tłuszcz 36.1 g
Węglowodany 38.2 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Sód 6994.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...