Urządzenia i Akcesoria
Polpo "à Lagareiro"
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
1000 g di patate a pasta gialla piccole, con buccia
-
100 g di sale grosso
-
100 g di acqua
-
1 polpo fresco (circa 1000 g), tagliato a pezzi grandi
-
80 g di cipolla a metà
-
6 spicchi di aglio
-
20 g di coriandolo fresco le foglioline
-
200 g di olio extravergine di oliva
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
628.5 kcal /
2629.5 kJ
Białko
37.8 g
Tłuszcz
36.1 g
Węglowodany
38.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Sód
6994.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mondo
30 Przepisów
Włochy
Włochy