Polpo "à Lagareiro"

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di patate a pasta gialla piccole, con buccia
    1000 g
  • di sale grosso
    100 g
  • di acqua
    100 g
  • polpo fresco (circa 1000 g), tagliato a pezzi grandi
    1
  • di cipolla a metà
    80 g
  • spicchi di aglio
    6
  • di coriandolo fresco le foglioline
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 628.5 kcal / 2629.5 kJ
Białko 37.8 g
Tłuszcz 36.1 g
Węglowodany 38.2 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Sód 6994.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...