Urządzenia i Akcesoria
Traditional Canadian Pie Pastry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 pieces
Składniki
-
vinegar15 g
-
egg lightly whisked1
-
ice cold water for a total of 237 g whisked liquid165 - 175 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust850 g
-
lard divided, partially frozen and cubed (see Tip)454 g
-
salt divided2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
660.1 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
5058 kJ /
1208.9 kcal
Tłuszcz
77.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
30.2 g
Węglowodany
104.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Potato Rolls
3 godz. 25 min
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Pie Crust
5 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Creamy Feta Dip
5 min
Sugar Pie
45 min
Buttermilk Bread
2 godz.
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30 min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1 godz.
Homemade Pie Crust
1 godz. 30 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 godz. 40 min