红薯鸡肉丸

红薯鸡肉丸

3.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 250 克
  • 红薯 切2-3厘米块
    150 克
  • 去皮鸡大胸肉 切2-3厘米片
    250 克
  • 新鲜迷迭香
    1 茶匙
  • 燕麦片
    30 克
  • 橄榄油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 51.5 mg
Białko 15.9 g
Kalorie 571.8 kJ / 136.7 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...