Urządzenia i Akcesoria
红薯鸡肉丸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水250 克
-
红薯 切2-3厘米块150 克
-
去皮鸡大胸肉 切2-3厘米片250 克
-
新鲜迷迭香1 茶匙
-
燕麦片30 克
-
橄榄油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
51.5 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
571.8 kJ /
136.7 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
宝贝辅食
5 Przepisów
Chiny
Chiny