鲍鱼红烧肉/香菇蒸滑鸡/米饭/五彩时蔬

鲍鱼红烧肉/香菇蒸滑鸡/米饭/五彩时蔬

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 干香菇
    8 颗
  • 泡发用
    适量
  • 小鲍鱼
    8 颗
  • 料酒
    30 克
  • 生抽
    50 克
  • 香醋
    10 克
  • 麻油
    10 克
  • 童子鸡,切块
    500 克
  • 5 克
  • 花雕酒
    50 克
  • 枸杞
    10 颗
  • 打结
    2 根
  • 2 片
  • 娃娃菜 切丝
    100 克
  • 胡萝卜 切丝
    100 克
  • 莴笋 切丝
    100 克
  • 综合菌菇
    80 克
  • 1200 克
  • 150 克
  • 燕麦米
    200 克
  • 20 克
  • 带皮五花肉 切3×3厘米块
    500 克
  • 冰糖
    30 克
  • 老抽
    15 克
  • 啤酒
    250 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 6700.3 mg
Białko 216.9 g
Kalorie 17263 kJ / 4130 kcal
Tłuszcz 202.2 g
Błonnik 21 g
Tłuszcz nasycony 66.6 g
Węglowodany 355.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...