Urządzenia i Akcesoria
鲍鱼红烧肉/香菇蒸滑鸡/米饭/五彩时蔬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
干香菇8 颗
-
水 泡发用适量
-
小鲍鱼8 颗
-
料酒30 克
-
生抽50 克
-
香醋10 克
-
麻油10 克
-
鸡 童子鸡,切块500 克
-
盐5 克
-
花雕酒50 克
-
枸杞10 颗
-
葱 打结2 根
-
姜2 片
-
娃娃菜 切丝100 克
-
胡萝卜 切丝100 克
-
莴笋 切丝100 克
-
综合菌菇80 克
-
水1200 克
-
米150 克
-
燕麦米200 克
-
姜20 克
-
带皮五花肉 切3×3厘米块500 克
-
冰糖30 克
-
老抽15 克
-
啤酒250 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
6700.3 mg
Białko
216.9 g
Kalorie
17263 kJ /
4130 kcal
Tłuszcz
202.2 g
Błonnik
21 g
Tłuszcz nasycony
66.6 g
Węglowodany
355.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny