高山娃娃菜、松露酵母奶油、柚子

高山娃娃菜、松露酵母奶油、柚子

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 娃娃菜 约800克
    2 颗
  • 黄油 切块
    80 克
  • 稀奶油
    150 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • 干酵母粉
    1 茶匙
  • 腌制黑松露 黑松露酱
    10 克
  • 大孔奶酪 刨丝
    30 克
  • 切末
    2 根
  • 柚子 取肉
    2 瓣

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 322 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 1666.8 kJ / 398.8 kcal
Tłuszcz 36.3 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...