Urządzenia i Akcesoria
高山娃娃菜、松露酵母奶油、柚子
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
娃娃菜 约800克2 颗
-
黄油 切块80 克
-
稀奶油150 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
腌制黑松露 黑松露酱10 克
-
大孔奶酪 刨丝30 克
-
葱 切末2 根
-
柚子 取肉2 瓣
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
322 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
1666.8 kJ /
398.8 kcal
Tłuszcz
36.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家庭小酒馆
15 Przepisów
Chiny
Chiny