Urządzenia i Akcesoria
Spiralized spicy pickled carrots
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 jars
Składniki
-
carrots trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
white sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chilli sliced2
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill9 - 12 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
115.2 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
996.9 kJ /
238.3 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
54.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Mini Green Shakshukas
Brak ocen
Boiled pasta
20 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
French onion dip
45 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min