花椰菜杂烩

花椰菜杂烩

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 白花椰菜,切小朵 约3厘米
    600 克
  • 蒜头
    1 - 2 瓣
  • 橄榄油
    40 克
  • 茄子 切2厘米段
    200 克
  • 红甜椒 切小片
    150 克
  • 罐头番茄
    800 克
  • 西葫芦 切2厘米段
    200 克
  • 5 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 285.1 mg
Białko 5.2 g
Kalorie 755 kJ / 180 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 19.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...