火腿筒骨汤

火腿筒骨汤

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 猪骨 猪筒骨切块
    600 克
  • 1200 克
  • 20 克
  • 金华火腿 切片
    60 克
  • 切片
    10 克
  • 热水
    1200 克
  • 花雕酒
    40 克
  • 根据个人口味调整
    5 克
  • 百叶 切丝
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2130.1 mg
Białko 39.7 g
Kalorie 1565.5 kJ / 374.2 kcal
Tłuszcz 22.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...