Urządzenia i Akcesoria
火腿筒骨汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
猪骨 猪筒骨切块600 克
-
水1200 克
-
油20 克
-
金华火腿 切片60 克
-
姜 切片10 克
-
热水1200 克
-
花雕酒40 克
-
盐 根据个人口味调整5 克
-
百叶 切丝150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2130.1 mg
Białko
39.7 g
Kalorie
1565.5 kJ /
374.2 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny