Urządzenia i Akcesoria
Pane cicci
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
24 pezzi
Składniki
-
500 g di semola rimacinata di grano duro
-
1470 g di acqua
-
5 g di lievito di birra disidratato
-
7 g di sale
-
20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
116.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
324.2 kJ /
77.5 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cracker salati
4 Std.
Treccine allo yogurt
6 Std. 30 Min
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40 Min
Biscottini mele e noci
50 Min
Mantecados (Shortbread Andalusi)
2 Std.
Muffin con ritagli di mela
1 Std.
Frittelle di riso
1 Std.
Mojito di Natale
15 Min
Cornetto di Matera
4 Std. 30 Min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Pagnotte di Santa Chiara
5 Std.
Panini croccanti
24 Std.