Urządzenia i Akcesoria
Pane cicci
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
24 pezzi
Składniki
-
500 g di semola rimacinata di grano duro
-
1470 g di acqua
-
5 g di lievito di birra disidratato
-
7 g di sale
-
20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
116.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
324.2 kJ /
77.5 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panini al vapore con salame
2 Std.
Treccine allo yogurt
6 Std. 30 Min
Tortine alle carote
1 Std.
Brioches ripiene alle mele
4 Std.
Cracker ai semi senza glutine
1 Std.
Piccoli Babka (senza lattosio)
4 Std.
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Pane allo yogurt
14 Std. 50 Min
Anelli cioccolato e mandorle
40 Min
Ciambellone all'uva
1 Std.
Torta di biscotti e cioccolato senza glutine
1 Std.
Ciambella abbraccio
2 Std.