Urządzenia i Akcesoria
Chili-Öl nach Szechuan-Art
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
260 Gramm
Składniki
-
Chiliflocken, getrocknet nach Geschmack40 - 50 g
-
Sesamsamen25 g
-
Salz1 TL
-
neutrales Öl (z.B.: Rapsöl oder Sonnenblumenöl)200 g
-
Szechuan-Pfeffer5 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Zimtstange1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 Gramm
Sód
180 mg
Białko
1 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
5 Zutaten
15 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Tom Kha Gai
45 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Tikka Masala Wraps
40 min
Pico de Gallo
5 min
Gurkensalat Asia Style (mit Gemüsestyler)
20 min
Thunfisch-Avocado Salat mit fermentierten Zwiebeln (mit Gemüsestyler)
72 godz. 30 min
Flanksteak mit Krensauce und bunten Salat
5 godz.
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 min
Key Lime Pie Eiscreme
5 godz. 15 min
Gewürzpaste Asia Style
1 godz.
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 min
Chimichurri - Argentinische Kräutersauce
3 godz. 10 min