Urządzenia i Akcesoria
Chili-Öl nach Szechuan-Art
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
260 Gramm
Składniki
-
Chiliflocken, getrocknet nach Geschmack40 - 50 g
-
Sesamsamen25 g
-
Salz1 TL
-
neutrales Öl (z.B.: Rapsöl oder Sonnenblumenöl)200 g
-
Szechuan-Pfeffer5 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Zimtstange1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 Gramm
Sód
180 mg
Białko
1 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
5 Zutaten
15 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Steak Burgers
1 godz. 10 min
Brotchips mit Knoblauchmarinade
35 min
Drachenfrucht-Slush
8 godz. 10 min
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7 godz. 30 min
Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot
3 godz. 25 min
Hot Sauce
40 min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln
Brak ocen
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min
Karamell-Pekan-Küchlein
1 godz. 20 min
Schweinslungenbraten im Weckerl
1 godz. 45 min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 min
Immunbooster aus Ingwer, Kurkuma, Honig und Zitrone
10 min