Urządzenia i Akcesoria
絲瓜小卷糙米鹹粥
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
4 人份
Składniki
-
乾香菇 泡水擠乾15 克
-
糙米120 克
-
青蔥 切小段1 支
-
油20 克
-
蝦皮 (用清水稍微沖洗)2 茶匙
-
薑1 片 (薄片)
-
水800 克
-
鹽1 茶匙
-
絲瓜 去皮和瓜囊,切條,(約450克)1 顆
-
小卷 清除內臟,切圈250 克
-
白胡椒粉
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
604.5 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
730.4 kJ /
174.6 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
涼夏瓜果報到
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan