Urządzenia i Akcesoria
蔬菜冷湯麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 人份
Składniki
冷湯
-
水700 克
-
高湯包 自製或市售,詳見要訣
-
醬油60 克
-
味醂40 克
-
鹽1 茶匙
-
糖15 克
組裝
-
水1600 克
-
秋葵 切段200 克
-
梅花豬肉片200 克
-
素麵200 克
-
番茄 對半切片80 克
-
小黃瓜 對半切片80 克
-
白芝麻1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2953.1 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
3123.5 kJ /
746.5 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
92.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
涼夏瓜果報到
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan