Urządzenia i Akcesoria
烧椒酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 罐
Składniki
-
新鲜二荆条 沥干,切约5厘米段400 克
-
菜籽油230 克
-
蒜头10 颗
-
白砂糖5 克
-
生抽15 克
-
蚝油15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
1892.3 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
9550.8 kJ /
2282.7 kcal
Tłuszcz
232.2 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
53.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式基础酱料
5 Przepisów
Chiny
Chiny