Urządzenia i Akcesoria
南乳汁酱羊肉
Przygotowanie 4 godz. 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
白酒20 克
-
香菜 洗净沥干,切小段40 克
-
姜5 片
-
蒜头 拍碎2 瓣
-
海鲜酱80 克
-
红腐乳汁120 克
-
京葱 切小段1 根
-
花椒 约1茶匙3 克
-
花雕酒200 克
-
适合炖煮的羊肉,不带骨 腿肉,切大块800 克
-
油20 克
-
八角2 颗
-
桂皮2 根
-
香叶1 片
-
冰糖80 克
-
水300 克
-
盐 约5克1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1738.8 mg
Białko
42.7 g
Kalorie
1890.5 kJ /
452.3 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
34.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年味
10 Przepisów
Chiny
Chiny