南乳汁酱羊肉

南乳汁酱羊肉

4.2 5 rating
Przygotowanie 4 godz. 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 白酒
    20 克
  • 香菜 洗净沥干,切小段
    40 克
  • 5 片
  • 蒜头 拍碎
    2 瓣
  • 海鲜酱
    80 克
  • 红腐乳汁
    120 克
  • 京葱 切小段
    1 根
  • 花椒 约1茶匙
    3 克
  • 花雕酒
    200 克
  • 适合炖煮的羊肉,不带骨 腿肉,切大块
    800 克
  • 20 克
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    2 根
  • 香叶
    1 片
  • 冰糖
    80 克
  • 300 克
  • 约5克
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1738.8 mg
Białko 42.7 g
Kalorie 1890.5 kJ / 452.3 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 34.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...