Urządzenia i Akcesoria
Fermentovaná mrkev
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 60 godz. 30 min
600 gramů
Składniki
-
600 gramů mrkve na hranolky (7 cm dlouhé, 5 mm široké), barva podle vašeho výběru
-
4 čajové lžičky soli
-
4 čajové lžičky směsi čerstvých bylinek (např. tymián nebo rozmarýn), viz Tip
-
250 gramů vody plus navíc na zalití
-
30 gramů citrónové šťávy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Sód
0 mg
Białko
2 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentace
5 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pizzy Bianca se dvěma různými náplněmi (dlouhé kynutí)
21 godz. 20 min
Bernské rösti (TM6)
Brak ocen
Máslo
5 min
Rychlý chléb
50 min
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30 min
Pohankové noky do polévky
40 min
Sýrová směs s chřestem a cuketou
Brak ocen
Univerzální chléb
45 min
Celozrnné špaldové housky
35 min
Green Emotion (Zelené emoce)
15 min
Ovesná kaše přes noc s lískovými oříšky, jogurtem a mandarinkami (veganská)
8 godz. 20 min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min