Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g plain flour, plus extra to dust
- 2 eggs
- 10 g water
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 4229.5 kJ / 1010.9 kcal
- Białko
- 36.8 g
- Węglowodany
- 183.8 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 2562.8 mg
Alternatywne przepisy
Dumpling wrappers
1h
Duchess potatoes
1 Std. 10 Min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Hamburger rolls
2u. 20min
Walnut and spinach pesto
5min
Freeform bread with filling
1h 35min
Freeform basic bread
1h 35min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min
Cheese and bacon rolls
2h