Urządzenia i Akcesoria
Chinese egg noodles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
350 g
Składniki
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs2
-
water10 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2562.8 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
4229.5 kJ /
1010.9 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
183.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Pears on Orange Syrup
Brak ocen
Japanese ramen noodles
1 godz.
Flour Tortilla
1 godz.
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Agedashi tofu
30 min
Banana Nice cream
5 min
Sub rolls
2 godz.
Raspberry Ripple Ice Cream
12 godz. 45 min