Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g plain flour, plus extra to dust
- 2 eggs
- 10 g water
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 4229.5 kJ / 1010.9 kcal
- Białko
- 36.8 g
- Węglowodany
- 183.8 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 2562.8 mg
Alternatywne przepisy
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Indonesian red spice paste
45 min
Freeform bread with filling
1ωρ. 35 λεπτ.
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Bread pastry
55min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Better banana cake
45 min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min