Urządzenia i Akcesoria
甘美桂花虾
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 22 min
4 人份
Składniki
-
新鲜的虾 选用大头虾500 克
-
油30 克
-
白砂糖20 克
-
生抽15 克
-
花雕酒30 克
-
干桂花 约5茶匙2 克
-
姜 切片10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
843.2 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
786.2 kJ /
187.9 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常秋味
5 Przepisów
Chiny
Chiny