猪蹄冻

猪蹄冻

5.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
10 人份

Składniki

  • 2300 克
  • 猪蹄 带皮和骨,切块 (3 公分
    800 克
  • 猪皮 去油脂
    250 克
  • 新鲜姜
    15 克
  • 丁香
    2 个
  • 八角
    1 个
  • 干月桂叶
    1 片
  • 黑酱油
    20 克
  • 蚝油 (opcjonalnie)
    20 克
  • 冰糖
    15 克
  • 鱼露
    20 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    100 克
  • 新鲜芫荽 只取叶片,装饰用
    1 小支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 732 mg
Białko 21 g
Kalorie 1975 kJ / 472 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...