猪蹄冻
TM6

猪蹄冻

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 2300 克 水
  • 800 克 猪蹄 ,带皮和骨,切块 (3 公分
  • 250 克 猪皮 ,去油脂
  • 15 克 新鲜姜
  • 2 个 丁香
  • 1 个 八角
  • 1 片 干月桂叶
  • 20 克 黑酱油
  • 20 克 蚝油 (opcjonalnie)
  • 15 克 冰糖
  • 20 克 鱼露
  • 1 ½ 茶匙 盐
  • 100 克 绍兴花雕酒
  • 1 小支 新鲜芫荽 ,只取叶片,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1975 kJ / 472 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
40 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
0 g
Sód
732 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy