Urządzenia i Akcesoria
意式洋葱浓汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
黄油30 克
-
洋葱 切丝600 克
-
干月桂叶1 片
-
高汤600 克
-
土豆 去皮切块150 克
-
帕玛森奶酪粉1 汤匙
-
意大利香料¼ 茶匙
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
0.774 g
Kalorie
168 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
1.646 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6.024 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny