意式洋葱浓汤

意式洋葱浓汤

4.0 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份

Składniki

  • 黄油
    30 克
  • 洋葱 切丝
    600 克
  • 干月桂叶
    1 片
  • 高汤
    600 克
  • 土豆 去皮切块
    150 克
  • 帕玛森奶酪粉
    1 汤匙
  • 意大利香料
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 0.774 g
Kalorie 168 kJ / 40 kcal
Tłuszcz 1.646 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 6.024 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...