Tomaten-Dip

Tomaten-Dip

4.7 68 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g

Składniki

  • Basilikumblätter, frisch
    5 g
  • Schalotte halbiert
    15 g
    15 g Zwiebel, halbiert
  • Pinienkerne
    10 g
    10 g Mandeln, blanchiert
  • Knoblauchzehe
    1
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    150 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    50 g
    50 g Oliven, grün, entsteint
  • Frischkäse esslöffelweise
    300 g
  • Pfeffer
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 20 g

Kalorie 62 kcal / 260 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 73 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...