
Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g
Składniki
-
Basilikumblätter, frisch5 g
-
Schalotte halbiert15 g
-
Pinienkerne10 g
-
Knoblauchzehe1
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft150 g
-
Oliven, schwarz, entsteint50 g
-
Frischkäse esslöffelweise300 g
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 20 g
Kalorie
62 kcal /
260 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
73 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

So schmeckt Frankreich
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy