Urządzenia i Akcesoria
Cremiger Feta-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
frische Chili entkernt, in Ringen½
-
Feta in Stücken (4 cm)400 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)100 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln50 g
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
464 mg
Białko
8 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Kürbis-Feta-Dip
35 min
Erdnuss-Curry-Dip
10 min
Tomaten-Dip
5 min
Parmesandressing
5 min
Dattel-Curry-Dip
5 min
Peperoni-Knoblauch-Aufstrich
5 min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30 min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min
Spaghetti-Eis-Dessert
10 min