Urządzenia i Akcesoria
Cremiger Feta-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
frische Chili entkernt, in Ringen½
-
Feta in Stücken (4 cm)400 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)100 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln50 g
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
464 mg
Białko
8 g
Kalorie
838 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peperoni-Knoblauch-Aufstrich
5 min
Dein Eis
5 min
Apple Crumble mit Vanillesauce
10 min
Triple Erdbeertraum
10 min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30 min
Limonade
5 min
Bacon-Mayonnaise
20 min
Erdnuss-Curry-Dip
10 min
Tomaten-Dip
5 min
Schoko-Himbeer-Trifle
2 godz. 30 min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min
Chili-Cheese-Dip
15 min