Cremiger Feta-Dip

3.9 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • frische Chili entkernt, in Ringen
    ½
  • Feta in Stücken (4 cm)
    400 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Griechischer Joghurt (10% Fett)
    100 g
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    50 g
  • Pfeffer
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 200 kcal / 838 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 464 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...