![Confettura di more e pere Confettura di more e pere](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3C948FD5-A078-4553-8738-8D785A3A9B3B/Derivates/53dfcd8a777a70c3b45ca7e27cf0336b5fcf6442.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di pere, sbucciate e private del torsolo, a pezzi
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di timo fresco
- 500 g di zucchero gelificante 2:1
- 600 g di more
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1674.6 kJ / 400.2 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 99.3 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato leggero alle albicocche
10 min
Torta sfoglia alle mele
1h 30min
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30min
Vellutata di patate e capesante (Bimby Friend)
30 Min
Pizza con pollo e curry
Brak ocen
Gratin di zucca spinosa e dentice
1h 25min
Muffin alla banana al Varoma
40 min
Dolcetti di avena
Brak ocen
Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)
6 godz. 10 min
Biscotti di farina d'avena e banana
50 Min
Capesante gratinate
25 Min
Pizza chiena
5 Std.