Horní kuřecí stehna pečená na zelí

Horní kuřecí stehna pečená na zelí

4.7 31 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porce

Składniki

  • 100 gramů cibule napůl
  • 80 gramů mrkve na kousky
  • 20 gramů oleje plus navíc 2 polévkové lžíce
  • 4 - 6 horních kuřecích stehen, s kůží a kostí
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky
  • ½ čajové lžičky pálivé papriky
  • 1 čajová lžička sušené majoránky
  • 1 čajová lžička sušeného česneku
  • 500 - 600 gramů kysaného zelí předem propláchnutého a osušeného
  • 100 gramů vody
  • 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
    1 drůbeží bujón (0,5 l vody)
  • 5 gramů směsi sušených hub (opcjonalnie)
  • 30 gramů sušených švestek (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1792.9 mg
Białko 41.9 g
Kalorie 2883.3 kJ / 689.1 kcal
Tłuszcz 52.4 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Węglowodany 12.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...