Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 gramů kořenové petržele, na kousky (3 cm)
- 150 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 45 gramů cibule, napůl
- 130 gramů červené papriky, bez jádřince, na čvrtky
- 15 gramů olivového oleje
- 300 gramů kuřecích prsou
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 350 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 450 gramů vody
-
2
čajové lžičky dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 snítky hladkolisté petržele, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2103.7 kJ / 502.8 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 709.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1j 10 menit
Nadýchané placky s kuřecími hamburgery
45 menit
Guláš z vepřové panenky
40 menit
Švestkový clafoutis (TM6)
1h 15min
Low carb květákovo-kuřecí kari
45 menit
Červené rybí kari
30 Min
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1h 40 min
Brynzové halušky
55 min
Křupavá sekaná
1j
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 Min
Omáčka Mornay
15min
Turecká nevěstina polévka
50 Min