Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 gramů kořenové petržele, na kousky (3 cm)
- 150 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 45 gramů cibule, napůl
- 130 gramů červené papriky, bez jádřince, na čvrtky
- 15 gramů olivového oleje
- 300 gramů kuřecích prsou
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 350 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 450 gramů vody
-
2
čajové lžičky dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 snítky hladkolisté petržele, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2103.7 kJ / 502.8 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 709.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové v mrkvi
2h
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1h
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1h 10min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 Min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1h 5min
Kuřecí maso v kokosovém těstíčku
40min
Nadýchané placky s kuřecími hamburgery
45min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8h 30min
Guláš z vepřové panenky
40min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40min