Kuře v krémové hořčičné omáčce

Kuře v krémové hořčičné omáčce

4.3 116 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porcí

Składniki

  • 30 gramů olivového oleje
  • 15 gramů hladká mouka
  • 100 gramů cibule na kousky
  • 200 gramů mrkve na kousky
  • 2 stroužky česneku
  • 2 polévkové lžíce dijonské hořčice
  • 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu plus na ozdobu
  • 500 gramů brambor neoloupaných, na kostky (3 cm)
  • 150 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
    1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený
  • ½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
  • 2 - 3 špetky čerstvě umletého pepře podle chuti
  • 800 gramů kuřecích prsou bez kůže, na kostky (4 cm)
  • 100 gramů smetany, min. 30 % tuku

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 35 g
Kalorie 1419 kJ / 340 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...