Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů kapusty kadeřavé, na proužky nakrájené
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu celého
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 250 gramů klobásy, na kolečka
- 300 gramů brambor, na kostičky
- 1 kostka zeleninového bujónu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 dk
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 dk
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 dk
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Drožďová polévka s pórkem
40 dk
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 dk
Kedlubnová polévka
35 dk
Fazolková polévka
35 dk
Polévka z růžičkové kapusty
45 dk
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 dk
Eintopf se zelím a kroupami
1sa
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 dk