Urządzenia i Akcesoria
黑松露干貝蔬菜塔
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
高麗菜 約⅛顆140 克
-
洋蔥½
-
櫛瓜 垂直對切剖半1
-
中筋麵粉150 克
-
玉米粉50 克
-
蛋1
-
水150 克
-
胡椒鹽
-
茴香
-
橄欖油
-
新鮮干貝 生食級8 - 12
-
美乃滋3 大匙
-
新鮮綜合生菜
-
黑松露醬1 大匙
-
特級初榨橄欖油
-
黃檸檬 切小舟
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
343.4 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1469.9 kJ /
351.3 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
最愛母親節
3 Przepisy
Tajwan
Tajwan